Web Analytics Made Easy - Statcounter

دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا به محض ورود به کاخ سفید دستور منع سفر و مهاجرپذیری از کشورهای عمدتا مسلمان را صادر کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از یو.دبلیو.نیوز، اکنون دانشجویان مهاجر بیم آن دارند که نکند بعد از گذراندن تعطیلات در کشورشان نتوانند دوباره به آمریکا بازگردند و از ورود آنان ممانعت به عمل آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این دستور، دانشجویان مهاجر ممکن است اگر برای دیدار با خانواده و اقوام به کشورهایی که شامل قانون منع ورود و مهاجرپذیری شده‌اند سفر کنند، دیگر به آمریکا راهی نداشته باشند.

با توجه به این شرایط، دانشگاه اوهایو شروع به طراحی برنامه‌ای مبنی بر اسکان تابستانی دانشجویانی که شامل این ممنوعیت می‌شوند کرده است.

تنها دانشگاه اوهایو نیست که با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کند، بلکه دانشگاه‌ها و کالج‌های دیگر هم با این مشکل دست به گریبانند و هر موسسه به نحوی قصد کمک به دانشجویان مهاجر را دارد.

بسیاری از دانشگاه‌ها برنامه تابستانی خود را برای کمک به دانشجویانی که قادر به سر زدن به وطن اصلی خود در فاصله بین ترم‌ها نیستند، گسترش داده‌اند.

برای مثال دانشگاه اوهایو در حال آماده‌سازی کمپ‌هایی برای اسکان تابستانی دانشجویان مهاجر است و دیگر موسسات نیز با راهکارهایی نظیر اختصاص مسکن موقت، کارهای دانشگاهی، کارهای خدماتی در دانشکده‌ها و کارآموزی تابستانی به دنبال کمک به این دانشجویان هستند.

دادگاه‌های فدرال به دلیل مغایرت دستور ترامپ با برخی بندهای قانون اساسی، این دستور را به حال تعلیق درآوردند. بنابراین شهروندان کشورهای ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن که شامل دستور منع مهاجرت ترامپ شده‌اند، بار دیگر به طور قانونی اجازه ورود به آمریکا را یافتند. با این حال بسیاری از دانشگاه‌ها و کالج‌ها به دانشجویان مهاجری که از این کشورها آمده‌اند راجع به سفر خارج از کشور در تابستان هشدار داده‌اند.

بیشترین گروهی که دچار این وضعیت هستند دانشجویان ایرانی مقیم آمریکا هستند که شامل دستور منع ورود به آمریکا می‌شوند، چرا که آنها دارای ویزای یک بار مصرف(تک ورودی) هستند و این بدان معنی است که اگر آمریکا را ترک کنند بسیاری از آنها دیگر نخواهند توانست برای ادامه تحصیل به آمریکا بازگردند.

دانشجویانی که تحت تاثیر این منع ورود قرار می‌گیرند برای اسکان تابستانی هیچ‌گونه هزینه‌ای نباید بپردازند چرا که دانشگاه‌ها و کالج‌ها تصمیم گرفته‌اند برای کمک به این دانشجویان هزینه‌های اقامت تابستانه آنان را پرداخت کنند. هزینه اقامت و مخارج تابستانی هر نفر حدود 5500 دلار تخمین زده شده است.

مسئولان آموزش عالی آمریکا می‌گویند این دستور منع ورود نه تنها روی دانشجویان شش کشور، بلکه به طور کلی روی همه دانشجویان خارجی تاثیر منفی گذاشته است و در تلاش هستیم تا با مشاوره و کمک به این دانشجویان آنها را یاری دهیم. همچنین تلاش می‌شود تا حس همدردی و ارتباط مثبت با این دانشجویان توسط دانشجویان آمریکایی نیز تقویت شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکای شعله‌ور!

حالا چشم مردم آمریکا و البته جهانیان به برخوردهایی از پلیس این کشور باز می‌شود که پیش از این از سمت خود آمریکایی‌ها در سراسر جهان مورد اعتراض بود. عکس‌هایی از تک‌تیراندازهای آمریکایی بر بام خانه‌های مشرف به دانشگاه‌های آمریکا از جمله تصاویر فراگیر شده این روزهاست. ویدئوهای سرکوب و بازداشت معترضان هم چیزی نیست که آمریکایی‌ها بتوانند آن را زیر فرش پنهان کنند و رسوایی آنها تا جایی پیش رفته که حتی دادستان‌جورجیا به‌صراحت اعلام کرده است «دانشجویان را سرکوب کنید.» و یک اکانت توییتری منتسب به ارتش رژیم صهیونیستی تهدید کرده با شناسایی این دانشجویان با آنها برخورد خواهد کرد! در همین ارتباط نیز سازمان عفو بین‌الملل با صدور بیانیه‌ای به سرکوب اعتراضات مسالمت‌آمیز دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از ملت فلسطین واکنش نشان داد. دولت و کنگره آمریکا به‌رغم مخالفت شدید افکار عمومی خود در ادوار مختلف به‌ویژه در روزهای اخیر حمایت‌های گسترده‌ای از جنگ و تجاوز اسرائیل علیه فلسطین کرده‌اند. دولت آمریکا روز پنجشنبه‌ ۳۰ فروردین، قطعنامه درخواست عضویت کامل کشور فلسطینی را در سازمان ملل متحد وتو کرد. وتوی این قطعنامه از سوی آمریکا در حالی صورت گرفت که فرانسه، چین و روسیه، سه عضو دائم شورای امنیت و همچنین دو متحد آمریکا یعنی ژاپن و کره جنوبی به پیش‌نویس این قطعنامه رأی مثبت داده بودند. همچنین مجلس سنای آمریکا به‌تازگی یک بسته کلان حمایت مالی از اسرائیل را شامل ۱۷میلیارد دلار به تصویب رساند که چهار میلیارد دلار آن صرف تکمیل سیستم‌های دفاع موشکی اسرائیل خواهد شد. پس از این اقدامات بود که شعله‌های خشم دانشجویان آمریکایی علیه حامیان اسرائیل از جمله در دانشگاه‌های این کشور بالا گرفت. اکنون امواج خروشان اعتراض دانشجویان علیه اسرائیل تقریبا به سراسر آمریکا سرایت کرده و تظاهرات دانشجویان طرفدار فلسطین به‌عنوان مهم‌ترین جنبش ضد اسرائیلی تاریخ آمریکا در ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا با قدرت خواستار پایان یافتن جنگ در غزه، آتش‌بس و عدم حمایت حاکمان کاخ سفید از صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان شده است. این درحالی است که برخی نمایندگان رسانه‌ها و ناظران بین‌الملل پیش‌بینی کردند چادرهای اعتراضی دانشجویان در روزهای آتی بخش‌های بیشتری از آمریکا و اروپا را فرا می‌گیرد. 

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاهیان مشهد از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • تجمع دانشجویان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • واکنش رسانه های بیگانه به اعتراض دانشجویان آمریکایی
  • آمریکای شعله‌ور!
  •  بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • گفت و شنود/ آب شد!
  • نظرسنجی هاروارد چگونه تعبیر شد؟/ عواقب اصرار بر جنایت
  • شعله ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاههای آمریکا